Home

Achtergrond 14927 bekeken 2 reacties

Laatste kans: kies je poster

De trouwe abonnee weet het: enkele keren per jaar sturen we een gratis poster mee met de TREKKER. De maand ervoor mogen de lezers kiezen welke van vier kandidaten op deze poster prijkt. Nog niet gekozen? Snel doen, volgende week sluit de stemming.

Dit keer gaat de keuze uit de zelfbouw Overload van Hack / Ploeger, een collectie Fendt / Veenhuis van Verhaar Dairy in de VS, de 6250 R uit de nieuwe 6-serie van John Deere en de JCB 8000. Hebt u een duidelijke voorkeur? Klik hier door naar de stempagina. (Even geduld, het kan een paar seconden duren voor de kandidaten er staan.)

Eric Wientjes

2 reacties

  • Jos Hautekees

    In de beginperiode is er ooit een poster geweest met de afbeelding van 36 trekkers van toen. Bij mijn weten is dat een éénmalige actie geweest. Voor verzamelaars zou het tof zijn dat Trekker dat voortaan ieder jaar zou doen.

  • Jos Hautekees

    In de beginperiode is er ooit een poster geweest met de afbeelding van 36 trekkers van toen. Bij mijn weten is dat een éénmalige actie geweest. Voor verzamelaars zou het tof zijn dat Trekker dat voortaan ieder jaar zou doen.

Of registreer je om te kunnen reageren.