Agritechnica

TREKKERreis Agritechnica 2015

Meld u nu aan voor de 3-daagse Trekkerreis naar: Agritechnica in Hannover
9 - 11 november 2015 

 

Vanwege de grote belangstelling voor de Boerderij-reis naar de Agritechnica bieden we aanvullend een tweede reis aan. Tijdens deze driedaagse reis brengt u een bezoek aan de Agritechnica, de grootste landbouwwerktuigenbeurs ter wereld. Daarnaast staan der diverse interessante bedrijfsbezoeken op het programma.

maandag 9 november 2015

Vanaf de opstappunten Deventer en Arnhem vertrekken we naar Duiven, voor een kop koffie met gebak. Daarna rijden we verder naar de Lemken Fabriek in het Duitse Alpen waar een lunch voor ons klaar staat. Hierna krijgen we een rondleiding door de fabriek, waar van staal jaarlijks zo’n 14.400 hightech landbouwmachines voor grondbewerking, zaaien en gewasbescherming worden gemaakt. Aan het einde van het bezoek rijden we verder naar ons hotel in Bielefeld, waar we de komende 2 nachten verblijven.

dinsdag 10 november 2015

Na een vroeg ontbijt vertrekken we voor de rit naar het verder gelegen Hannover voor ons bezoek aan de Agritechnica, de grootste landbouwwerktuigenbeurs ter wereld. Ruim 2.800 standhouders presenteren hun product(en). Aan het einde van de middag rijden we vol van alle opgedane indrukken terug naar ons hotel in Bielefeld voor het diner en de overnachting.

woensdag 11 november 2015

Vanochtend rijden we richting Nederland. In de loop van de morgen bezoeken we een loonwerkbedrijf. Daarna rijden we naar de Machinefabriek Bernard Krone in het Duitse Spelle, waar bij aankomst een lunch klaar staat. Bij Krone worden jaarlijks zo’n 24.000 machines gebouwd. Tijdens een uitgebreide rondleiding door de 267m lange en 27m brede productiehal krijgen we alles te zien en horen over de o.a. (zelfrijdende) maaiers, schudders, opraap- en silagewagens en zelfrijdende maishakselaars. Aan het einde van de middag gaan we huiswaarts en onderweg genieten we nog van een afscheidsdiner in Deurningen. Daarna rijden we verder naar de opstappunten.

Reissom € 375,-- p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Toeslag voor een 1-persoonskamer: € 50,-- (beperkt beschikbaar)

Inbegrepen

Reis per luxe touringcar, 2 overnachtingen in middenklasse hotel met diner & ontbijt, overige maaltijden (behalve lunch tijdens bezoek Agritechnica), entree Agritechnica, genoemde bezoeken, fooi voor de buschauffeur en eigen reisleider van Boerderij Reizen

Niet inbegrepen:

Lunch tijdens bezoek Agritechnica, reis-, bagage- en ongevallenverzekering, annuleringsverzekering, uitgaven van persoonlijke aard zoals consumpties, telefoonkosten e.d., eventuele brandstoftoeslagen.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Boerderij Reizen:
E info@boerderijreizen.nl, T 026 4455600. Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.30 uur.