Adverteren    Abonneren    Contact    Sitemap    Aanmelden    Inloggen   
Trekker en Werktuig
 

Vervaet
 

Trekkerfun

2006 mccormickWilt u een mooie afbeelding van een trekker  of machine als achtergrond op uw computerscherm? Of een ringtone van een trekker op uw mobiel? Misschien wilt u een digitaal kaartje van uw favoriete trekkermerk aan uw vrienden sturen. Of een zo hoog mogelijke score halen met het digitale trekkerspel. Het kan allemaal. Maak uw keuze hieronder. Verder vindt u op onze site ook onze videotheek; of maak zelf een fotoboek aan en laat het aan anderen zien. Hiervoor moet u uzelf echter eerst inschrijven op deze site

E-cards

Stuur digitale groeten aan vrienden en kennissen met onze e-cards!

cat challenger

Wallpapers

Fendt Vario 310Een computer is eigenlijk maar een saai ding. Maar met een afbeelding van een mooie trekker of machine als bureaublad, wordt het heel anders. Kies uit een van deze leuke wallpapers. Uw favoriete merk staat er vast bij. 

Spelletjes

Zin in een spelletje trekkerrace? Dat kan. Ga naar de site van Boerderij en race in de winter of zomer met uw favoriete trekker!

Weltmeister Schlepper

20 jaar button

Missers

Er gaat wel eens wat fout bij het gebruik van machines. Gelukkig loopt het meestal goed af. En dan is het vaak vermakelijk om te zien wat er mis ging. Kijk hier voor foto's van missers die lezers instuurden.

Joyriding
grotere afbeelding


Copyright 2007 Reed Business | privacy / cookie statement | disclaimer