Home

Achtergrond

Slimmere Pöttinger-opraapwagens

Pöttinger voegt twee grotere opraapwagens toe aan zijn Torro Combiline-reeks: de 7010 en 8010.

Ze hebben een inhoud van respectievelijk 38,5 kuub (DIN) en 43 kuub. De wagens met rotorinvoer kunnen een koppel aan van 1700 Nm. Dat geldt overigens ook voor de Jumbo Combiline-wagens.

Foto: Pöttinger
Foto: Pöttinger

De Torro is optioneel te krijgen met een 4-tons dissel. De wagens zijn geheel Canbus-gestuurd voor het snijwerk, AutoCut-messenslijper, bodemketting, enzovoorts. Nieuw is een intelligente gestuurde as. Die heeft sensoren voor de snelheid, rijrichting en stuurhoek. Ook is een dynamische weeginrichting optie. Hierin is een maximaal toe te laten gewicht in te stellen. Overschrijd je dit gewicht tijdens het laden, dan kleurt het display rood als waarschuwing.

Of registreer je om te kunnen reageren.