Home

Nieuws

Prototype Case IH gespot op berg

Duitsland - Het is een publiek geheim dat Case IH op de komende Sima in februari met een nieuwe Puma komt. Net als stalgenoot New Holland met een nieuwe T7 overigens.

Het is voor fabrikanten steeds moeilijker om prototypes tot het moment van introductie geheim te houden. Of die nieuwe Puma eruit gaat zien zoals op deze foto - die ergens op de berg Gross Glockner is genomen - is nog maar de vraag. De foto toont een nieuw type voorasvering. Verder heeft Case IH nog geen details bekendgemaakt. Wel is bekend dat de trekker waarschijnlijk door de 300 pk-grens gaat. Daar passen wel de grote 900/60 R42-banden bij. Overigens circuleren er op internet ook foto's van een Puma 140, een viercilinder. Deze heeft vooral wijzigingen aan de cabine, maar ziet er verder uit als een vertrouwde Puma. Meer nieuws in Parijs.

Foto

  • De nieuweling lijkt te beschikken over een nieuw type voorasvering.

    De nieuweling lijkt te beschikken over een nieuw type voorasvering.

Of registreer je om te kunnen reageren.