Home

Nieuws

Deere's 9RX eind 2015 in Europa

Parijs - John Deere kondigt aan dat het topmodel 9RX in november dit jaar op de Agritechnica acte de présence zal geven. Afgelopen september kwam het model voor het eerst in de openbaarheid op een show in Milwaukee, in thuisland VS.

Deere deed deze aankondiging op een niet te missen poster in zijn Sima-stand. De toevoeging X in de typenaam staat voor de vier rupsonderstellen die deze krachtpatser geschikt maken voor moeilijke omstandigheden. Daarmee biedt de Amerikaanse trekkerbouwer drie opties: banden voor en achter (R), twee grote langwerpige tracks (RT), en nu (straks) dus vier driehoekige tracks onder de RX.

Over de technische specificaties is het gissen. Op de site van de fabrikant is nog geen 9RX te vinden. Wel zijn er filmpjes op internet te vinden die alvast een kijkje bieden.

Foto

  • De eerste versie met tracks kreeg de toevoeging T in de naam. Hier de 9570 RT, met twee langwerpige tracks onder de achterkant van de trekker.

    De eerste versie met tracks kreeg de toevoeging T in de naam. Hier de 9570 RT, met twee langwerpige tracks onder de achterkant van de trekker.

  • Geweld op vier (sets) wielen kan ook. Het typenummer heeft dan de aanduiding R, zoals bij deze 9520 R.

    Geweld op vier (sets) wielen kan ook. Het typenummer heeft dan de aanduiding R, zoals bij deze 9520 R.

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.