Home

Nieuws 1067 bekeken laatste update:12 feb 2015

Fronthef bedienen met mobieltje

Ens- Zuidberg komt met een fronthef die te bedienen is via een smartphone of tablet. Het nieuws wordt op de Sima officieel voorgesteld.

De EFC Pro Mobile is de opvolger van het EFC Pro-systeem, dat Zuidberg al eerder introduceerde. Door de app te installeren op tablet of smartphone is geen bedieningskast en knoppenpaneel nodig zoals de EFC Pro heeft. Wel blijft een centrale bediening voor de fronthef met een echte knop of hendel. De smartphone of tablet dient dan alleen voor de fijnafstelling, zoals dat vaker het geval is bij machine-aansturing via de tablet.

Met EFC Pro Mobile is de hef- en daalsnelheid te regelen, en ook de drukbelasting of -ontlasting op het werktuig. Daarnaast begrens je uiteraard de hefhoogte en diepte en is de aftakas automatisch te schakelen.

Of registreer je om te kunnen reageren.