Home

Nieuws

Hardi's Delta Force-spuitboom

Stiens (Frl.) - Hardi presenteert op de Sima-vakbeurs in Parijs een nieuwe spuitboom: de Delta Force. De boom combineert een lengte tot 40 meter in het veld met een transportbreedte van 2,55 meter.

De boom is flexibel, levert een uitstekende prestatie bij hoge snelheden, heeft een geringe transportbreedte en kent volgens de importeur Homburg een superieure robuustheid. Na drie jaar van intensief ontwikkelen en praktijktesten brengt Hardi een boom met een anti-zwiepsysteem dat de voor- en achterwaartse bewegingen dempt. Het middendeel is voorzien van een hydraulische dempingsregeling van de horizontale spuitboombewegingen. Verder kreeg de Delta Force een robuust, instelbaar ophangingssysteem dat bij verschillende snelheden en veldomstandigheden de een optimale spuitboomprestatie moet waarborgen.

Geringe transportbreedte

De transportbreedte is 2,55 cm. Hardi noemt de compacte manier van opvouwen StackFold. De Delta Force-boom is er in werkbreedtes van 32 t/m 40 meter. Deels inklappen kan ook, om te spuiten op geringere breedtes.

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.