Home

Nieuws laatste update:4 feb 2015

Nieuwe strooier van Amazone

Hasbergen-Gaste - Amazone brengt de ZA-V kunstmeststrooier op de markt, als uitbreiding van het bestaande gamma.

Onze collega spotte de nieuwe ZA-V vorig jaar al eens op de productie-lijn in Hasbergen-Gaste en plaatste daarover in TREKKER 308 (mei 2014) een kort bericht. Op de SIMA volgt echter pas de officiële introductie. De ZA-V is er in bakgroottes van 1.700 tot 4.200 liter en de maximale werkbreedte is 36 meter. De schoepen kunnen met een simpele handbeweging versteld worden om de werkbreedte aan te passen. De Limiter+ is een elektrisch bediende kantstrooi-inrichting, die zowel kant op als kant af kan strooien. De ZA-V Tronic met isobusbediening heeft een achtvoudige sectieschakeling. De strooier beschikt optioneel over een 200 Hz-weeginrichting, eventueel uit te breiden met een neigingssensor. Omdat de trechterpunt fungeert als uitstroomopening, zijn er geen resthoeveelheden.

Of registreer je om te kunnen reageren.