Home

Nieuws 1077 bekeken

Vicon 5200 volgt 4200 op

Dronten (Fl.) - Vicon vervangt zijn serie RV 4200-rondebalenpersen door de RV 5200-serie. De RV-serie heeft een variabele kamer.

Dankzij nieuwe software kan de chauffeur nog eenvoudiger vanuit de cabine de dichtheid van de balen veranderen. Dit is vooral van belang bij het werken in verschillende gewassen, bijvoorbeeld hooi, silage of stro. De nieuwe en gepatententeerde PowerBind, bindt met net of touw. Een actieve toevoer van het net staat voor een betrouwbare voortgang van het binden van de baal. De positie van de netrol is laag gehouden, voor gemakkelijk wisselen. De persen hebben standaard een pick-upbreedte van 220 cm. De persen zijn ook uit te voeren met het SuperCut-invoersysteem en als perswikkelcombi.

Of registreer je om te kunnen reageren.