Home

Nieuws laatste update:29 mei 2015

Boeiende banden

Doetinchem (Gld) – De jongste uitgave van TREKKER staat weer boordevol bandennieuws. De industrie broedt op tal van innovaties.

In ons blog wezen we enkele dagen geleden al op een app die automatisch de juiste bandenspanning realiseert op basis van met de telefoon gemaakte foto van de trekker. Want een regelmatige drukwissel is onmisbaar in de toekomst. Maar de bandenspecial in editie 319 van april 2015 omvat veel meer: Bridgestone keert terug als merk in de landbouwbanden. En de redactie zette het aanbod van de bekende cultuurband 270/95 R48 op een rij. Ook hier komt VF eraan... Een ander nicheproduct is de tractorpullingband die Mitas speciaal voor dit 'hobbysegment' ontwikkelde. Zelf nog even het gewenste nokkenprofiel snijden! Verder acht tips voor een langer bandenleven, en een kijkje op het testcentrum van Michelin.

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.