Home

Nieuws

2e TREKKER Sleutel Event

Ben je monteur of techneut bij een landbouwmechanisatiebedrijf? Sleutel dan aan jezelf! Vergroot je vakkennis - en daarmee je marktwaarde - via een workshop of bijspijkercursus op het tweede TREKKER Sleutel Event.

In samenwerking met de Fedecom organiseert het vakblad TREKKER op het PTC+ in Ede verdiepings- c.q. verbredingssessies rond een zestal actuele onderwerpen in de trekker- en machinetechniek. Aanleiding is het grote succes van de eerste editie van dit Event net voor afgelopen zomervakantie. Het tweede TREKKER Sleutel Event vindt al plaats op vrijdag 15 januari aanstaande. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Check de laatste stand van zaken rond de onderwerpen op de website van het Sleutel Event en meld je daar snel aan!

Nog meer honger naar sleutelen? In de eerste (dubbeldikke) TREKKER van 2016 vind je een kleine 40 pagina's over de trekkerwerkplaats. Neem een kijkje op onze site of abonneer je op dit blad voor de vakman.

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.