Home

Nieuws

Zibo Smart transporteert op het veld én in de schuur

Eén machine voor het 'handelen' van aardappelen en andere zaken die zowel in de schuur als op het veld uit de voeten kan. Dat beoogt Zibo met de Smart-transporteur. De aandrijving kan hydraulisch gebeuren, bijvoorbeeld met een trekker ervoor. Daarnaast is elektro-hydraulisch een optie (400 VAC).

De SC-serie is te koop van 3,25 meter lang tot 6,75 meter (in stapjes van een halve meter); de band is 65 of 80 cm breed. Het meeneemprofiel is 32 mm hoog (optie: 16 mm). Het vlak weglopen op het einde van de band beperkt de valhoogte. De hoogte van het instortpunt is standaard variabel in hoogte in te stellen. Het afgiftepunt is mechanisch of hydraulisch (standaard vanaf de SC525) traploos in hoogte verstelbaar. Details en opties staan hier. De Smart-transporteur is eenvoudig inpasbaar in het start/stop-programma van de inschuurlijn, onafhankelijk van het merk. Op wens spuit Zibo de Smart in elke RAL-kleur.

Foto

  • Zibo Smart transporteert op het veld én in de schuur

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.