Home

Nieuws

Jóuw Trekker van het Jaar

Op de Italiaanse mechanisatiebeurs Eima, begin november, wordt hij gepresenteerd: de Tractor of the Year 2017 (TOTY). Uitgekozen door een Europese vakjury. Maar wat weten die er nou allemaal van... Daarom vraagt TREKKER ook jouw mening. Don’t booh... Vote!
De TOTY-winnaar van 2016: de Fendt 1050 Vario
De TOTY-winnaar van 2016: de Fendt 1050 Vario

De officiële TOTY-award - voor de beste trekker die afgelopen jaar op de markt kwam - dáár heeft de dagelijkse gebruiker geen vat op. Net zo min als op de winnaar van Best of Specialized (special/boomgaardtrekkers), Best Utilitiy (boerentrekkers) of Best Design (mooist vormgegeven van alle genomineerden in genoemde rubrieken. Een Europese vakjury van mechanisatie-vakbladen, waaronder TREKKER namens Nederland, bepaalt wie díe eer toekomt. Je komt er hier alles over te weten.

Dat neemt niet weg dat de redactie ook benieuwd is naar de meningen uit het veld. Misschien leggen onze lezers wel heel andere prioriteiten dan hun bladenmakers. Of is de Nederlandse smaak verfijnder dan de Europese?

Klein maar fijn: Same Frutteto S 90.3 was afgelopen jaar Best of Specialized
Klein maar fijn: Same Frutteto S 90.3 was afgelopen jaar Best of Specialized

Niet mopperen, stem!

Grijp nu je kans. Bezoek onze stempagina en kies uit dezelfde genomineerden als de ‘echte’ jury de trekker die voor jou met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. Abonnee van TREKKER, van ons zusje Boerderij, of gewoon voorbijgesurft langs onze websites? Het maakt niet uit. Klik door en breng je stem(men) uit.

In het volgende nummer van TREKKER publiceren we de mening van trekkerrijdend Nederland. Of houd de sites van TREKKER en Boerderij in de gaten.

De Massey Ferguson 5713 was Best of Utility (boerentrekker) 2016
De Massey Ferguson 5713 was Best of Utility (boerentrekker) 2016
Schoonheid volgens de vakjury in 2016: de N-serie van Valtra
Schoonheid volgens de vakjury in 2016: de N-serie van Valtra

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.