Home

Nieuws laatste update:4 okt 2016

Nieuwe namen Fella-machines

Hooibouwspecialist Fella vervangt de wat cryptische letters in de type-aanduidingen van machines door makkelijk te onthouden namen. Ook het logo oogt voortaan wat losser.
Dit is een Radon. De bedoeling is dat u over niet al te lange tijd dan meteen aan een Fella-trommelmaaier denkt. <em>Foto's: Fella</em>
Dit is een Radon. De bedoeling is dat u over niet al te lange tijd dan meteen aan een Fella-trommelmaaier denkt. Foto's: Fella

De vierkante omranding van het logo verdwijnt om het logo wat ‘losser’ te maken. De cirkel blijft. Die symboliseert de ronddraaiende bewegingen van belangrijke componenten van de machines, zoals maaischijven en rotors. Fella trekt het nieuwe, frisse design door naar de volledig herziene brochures en de nieuwe website.

Sterke namen

De tot nu toe gebruikte afkortingen voor productgroepen maken plaats voor namen. Zoals Radon bij trommelmaaiers, wat KM vervangt. Ramos staat voor schijvenmaaiers (voorheen SM), schudders heten voortaan Athos in plaats van TH, Juras staat voor harken (TS), en kneuzers luisteren in het vervolg naar het stoere Taurus.

Het nieuwe design ziet er best lekker fris uit.
Het nieuwe design ziet er best lekker fris uit.

Foto

  • Zo oogt de nieuwe huisstijl van de brochures van Fella.

    Zo oogt de nieuwe huisstijl van de brochures van Fella.

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.