Home

Nieuws

Wanted! Trouwe Trekkereigenaar

Als trouwe lezer kent u natuurlijk onze rubriek Trouwe Trekker. Daarin komt de trotse bezitter van een bejaarde trekker aan het woord die zijn betrouwbare werkbeest nog steeds inzet op het bedrijf. De redactie is op zoek naar kandidaten die het zien zitten om aan een aflevering mee te werken.
Uit een aflevering in 2015. Loonbedrijf A. Slingerland is sinds de jaren '80 trouw aan Deutz-Fahr. Andersom zijn de Deutzen ook trouw. Twee Agrotrons 120 hebben samen ruim 42.500 draaiuren op de klok. <em>Foto's: Matthijs Verhagen</em>
Uit een aflevering in 2015. Loonbedrijf A. Slingerland is sinds de jaren '80 trouw aan Deutz-Fahr. Andersom zijn de Deutzen ook trouw. Twee Agrotrons 120 hebben samen ruim 42.500 draaiuren op de klok. Foto's: Matthijs Verhagen

Dus is op uw bedrijf een doorleefd stalen ros aanwezig (wij denken aan richting de 10.000 draaiuren of zelfs meer) én nog actief? Altijd net zo trouw aan u geweest, als u verknocht bent aan die Fendt, John Deere, Case IH, New Holland, McCormick, Deutz of welk merk dan ook? We komen graag langs om de verhalen uit uw mond op te tekenen. Successtory’s, overwonnen tegenslagen, nuchtere berekeningen: alles wat verklaart dat nog geen inruil heeft plaatsgevonden, vinden wij interessant.

Vaste prik: fotootje van de urenteller. Al wil die wel eens kapot zijn, of door het maximum gedraaid.
Vaste prik: fotootje van de urenteller. Al wil die wel eens kapot zijn, of door het maximum gedraaid.

Interesse? Stuur gauw een mailtje. Vermeld er behalve uw naam en telefoonnummer bij welk merk en type trekker het betreft, de draaiuren (een schatting volstaat vooralsnog) en eventueel een bijzonder feitje.

Mooi is het niet altijd meer. Betrouwbaar des te vaker.
Mooi is het niet altijd meer. Betrouwbaar des te vaker.

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.