Home

Nieuws

TREKKER presenteert Jaarboek 2017

De TREKKER-redactie heeft een speciaal jaarboek gemaakt met als thema ‘Klassiekers’.

U kent ze vast wel. Het gaat hier om de trekkers die een onuitwisbare indruk hebben gemaakt in de jaren 70, 80 en 90. Denk aan de Case IH 1455, de Deutz-Fahr DX’en, de eerste John Deere’s uit de 6000- en 7000-serie en de Fendts 600. En de lijst is nog veel langer …

<em>Foto's: Mark Pasveer</em>
Foto's: Mark Pasveer

In TREKKER 339 is per abuis komen te staan dat u het TREKKER-jaarboek jaarlijks gratis ontvangt bij uw abonnement (Lezerstrekkers, pagina 16). Helaas is dit een misverstand, althans dit jaar nog. Het jaarboek wordt wel een onderdeel van het TREKKER-abonnement, maar pas vanaf eind 2017.

Dit jaar is het jaarboek, net als voorgaande jaren, los te verkrijgen via de webshop. De verkoop van dit Jaarboek Klassiekers start op 2 december.

Onze excuses voor deze ongelukkige berichtgeving.

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.