Home

Nieuws

Grote bak kunstmest

De Tulip Centerliner Cargo is een getrokken voorraadbak die 7.000 tot 9.000 liter kunstmest kan laden. En dat vervolgens overlaadt in een kunstmeststrooier die achterop in een driepuntshef van de Cargo-trailer gemonteerd.

De Cargo brengt de kunstmest gedoseerd via een hydraulisch aangedreven transportband in de kunstmeststrooier. Die heeft een automatische niveauregeling. Optie is een weeginrichting, het chassis is hierop voorbereid. De bak is optioneel ook in rvs leverbaar. De Cargo staat standaard op Alliance 28L26-banden met blokprofiel. Andere banden zijn uiteraard ook mogelijk. De vernieuwde Centerliner-kunstmeststrooier heeft meer rvs onderdelen voor een grotere slijtvastheid, is te koop in grotere bakinhouden, en heeft een verbeterd weegsysteem en een nieuw design.

Of registreer je om te kunnen reageren.