Home

Nieuws

Herder Quick Release System

Met het Quick Release System (QRS) van Herder is het afkoppelen van een Grenadier-toolcarrier (inclusief frame) eenvoudiger dan ooit. In 10 minuten is de trekker verlost van de complete maaiarm met frame. Aankoppelen vergt 20 minuten.

Volledig afkoppelen heeft als voordeel dat de trekker zonder Grenadier de originele bodemvrijheid heeft, en zo inzetbaar is voor andere doeleinden. De tankbok van de QRS hangt, net als bij de standaard Grenadier, in de hef. Deze blijft in hoogte verstelbaar, gunstig bij het op- of afrijden van een talud. Het draaibereik is zeer groot met een QRS-constructie. De gieken kunnen vaak ook naar achteren op transport. Daarnaast heeft het frame als voordeel dat de bodemvrijheid relatief groot blijft door slim om te gaan met de ruimte. De slangen lopen door het frame richting tankbok, en zijn zo goed beschermd.

Of registreer je om te kunnen reageren.