Home

Nieuws laatste update:25 feb 2016

Wie test deze Kubota?

Een merk leren kennen waar je geen ervaring mee hebt... Dát is het doel van onze rubriek Merkenwissel. In maart/april stellen we daarvoor voor een weekje een Kubota M7-171 K-VT ter beschikking.

Deze nieuwste loot aan de stam van Kubota wordt gebouwd in Frankrijk en heeft Europese componenten als een ZF-transmissie. De viercilinder levert een vermogen van 170 pk. De trekker heeft een traploze transmissie.

Heeft u een cvt-trekker van een ander merk in ongeveer dezelfde vermogensklasse en wilt u wel een kijken wat de Kubota u te bieden heeft? Meldt u dan aan om de trekker gedurende genoemde periode te proberen op uw bedrijf. Dat kan via de site trekkermagazine.nl/merkenwissel of via een mailtje aan de redactie. Vermeld daarbij de aard van uw bedrijf, wat uw huidige trekker is en wat u met de Kubota wilt gaan doen.

Of registreer je om te kunnen reageren.