Home

Nieuws

Challenger dealernetwerk

De Mechan Groep verwierf eind vorig jaar de distributie van de Challenger-rupstrekkers en -spuitmachines in de Benelux. Voor al deze machines stelt de Mechan Groep nu een dealernetwerk samen van tien dealers, met in totaal vijftien vestigingen (zie kaartje).

De Challenger-machines zijn aanvullend op het assortiment van de betere Agco-dealers in een regio. De rupstrekkers verkoopt de Mechan Groep al sinds 2003. Vorig jaar kwamen daar de spuitmachines bij. Die werden verkocht vanuit de Agco-vestiging in Grubbenvorst die ze ook bouwt. Grubbenvorst kan zich nu concentreren op ontwikkeling en productie. Vorig jaar introduceerde Challenger een nieuwe versie van de zelfrijdende spuitmachine, en daarnaast een getrokken versie.

Foto

  • Challenger dealernetwerk

Of registreer je om te kunnen reageren.