Home

Nieuws

Storti OV: beste van twee werelden

De nieuwe Storti-voermengwagen heeft zowel twee horizontale als een verticale vijzel. De horizontale vijzels zorgen continu voor een transport naar voren, terwijl de voorste vijzel het product omhoog brengt.

Van daaruit gaat het weer naar achteren, zodat een constante stroom aan product ontstaat. Door dit principe is de wagen compact en laag te bouwen. Hij heeft daarnaast een goede vullingsgraad en een perfect snijdende werking. De wagen is te leveren met een frees en kan alle soorten balen verwerken. Hij lost het voer aan beide kanten.

De wagen krijgt de type-aanduiding OV, een verwijzing naar Ottorino Storti, de grondlegger van het bedrijf, die in januari op 89-jarige leeftijd overleed en de bedenker van dit concept. Storti gaat verder met praktijktesten en heeft nog geen datum bekend gemaakt voor de marktintroductie.

Of registreer je om te kunnen reageren.