Home

Nieuws

TREKKER ruimt archief op

Folderverzamelaars opgelet! Wegens opruiming van het TREKKER-archief moeten we afscheid nemen van veel oud foldermateriaal. Heel veel foldermateriaal. Het gaat om twee kasten vol met oude folders van trekkers, zelfrijders en werktuigen vanaf ongeveer 1991. Als machineliefhebbers doet het natuurlijk wel pijn alles weg te moeten gooien, dus zoeken wij een verzamelaar die we er blij mee kunnen maken.

Reageren kan tot 1 april door een mailtje te sturen naar de redactie. De hoogste bieder neemt het mee en de opbrengst doneren we aan een goed doel. We ruimen op, dus alles of niets! De kasten mogen ook mee. Dus ben je of ken je een fanatieke verzamelaar? Meld je snel. De redactie neemt vanzelf contact op met degene die we het gunnen of die het meeste biedt!

Foto

  • TREKKER ruimt archief op
  • TREKKER ruimt archief op
  • TREKKER ruimt archief op

Of registreer je om te kunnen reageren.