Home

Nieuws

Homburg nieuwe importeur Ag Leader

Homburg Holland neemt maandag (18 april 2016) de import van Ag Leader over van Louis Nagel. Ag Leader is bekend van precision-farmingtechnologie.

Door de bedrijfsbeëindiging van Louis Nagel zat onder meer Ag Leader zonder importeur. Na overleg tussen Ag Leader, Louis Nagel en Homburg Holland is besloten de import, verkoop en service van Ag Leader in Nederland en Vlaanderen te verplaatsen naar Homburg Holland in Stiens (Frl.). Geert-Jan Giesberts gaat mee van Nagel naar Homburg als manager Agricultural GPS Systems. Homburg geeft verder aan de huidige Ag Leader dealerstructuur in Nederland en Vlaanderen te respecteren.

Homburg Holland is reeds importeur van Hardi, Väderstad en Handler. Onder eigen naam levert het Homburg Draincleaners en HeroW-zelfrijdende spuitmachines.

Foto

  • Homburg nieuwe importeur Ag Leader

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.