Home

Nieuws

Pick a Poster!

Een cadeautje krijgen en nog inspraak hebben op de inhoud ook... Zo zou je de posterverkiezing van TREKKER kunnen zien. Bezoek onze website en kies uit vier prachtige oldtimerfoto's! Welke treft u binnenkort graag op posterformaat aan bij uw maandblad?

Een paar keer per jaar stoppen we onze abonnees een extraatje toe in de vorm van een mooie trekker- of machineposter. Prijkt prachtig op de kantinemuur, of in de speel/slaapkamer van de kids.

Dit keer geen modern pk-geweld, maar nostalgie uit uw (vaders) jeugd. Kies uit drie oldtimer-trekkers die zo netjes zijn opgeknapt dat je zou zweren dat ze net uit de fabriek komen. Of een bunkerhakselaar met het patina van vele decennia trouwe dienst.

Kom naar de site en breng uw stem uit!

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.