Home

Nieuws

RMH's nieuwe Vulcan-voermengwagen

Stoevelaar Machinery uit Stegeren (Ov.) heeft een nieuwe model RMH-zelfrijdende voermengwagen in het programma. Het is de Vulcan, met één verticale mengvijzel. Hij is vierwielgestuurd en heeft een Volvo Penta TAD870 Fase IV-motor.

Deze zescilinder krachtbron levert een vermogen van 218 pk. De wagen heeft een 200 cm brede frees met een 650 mm brede rubber invoerband. Hij is tweezijdig lossend via een losband. De assen zijn van Carraro, met hydraulische vering met extra schokdempers en 385/65 R22.5-banden. De Vulcan is leverbaar van 14 tot 20 kuub. Er zijn meerdere opties, zoals edelstaal in de mengbak en op de vijzel of een spiraalfrees met edelstalen drum. Ook vierwielaandrijving en 40 km/u snelgang zijn mogelijk.

Of registreer je om te kunnen reageren.