Home

Nieuws

Holaras vernieuwt shovel-veegmachines

De compleet vernieuwde lijn veegmachines van Holaras kenmerkt zich door een gegalvaniseerd frame. Er zijn diverse basismodellen van de typen Basic en Turbo te koop, naar wens uit te breiden met favoriete opties.

Standaard zijn de machines uitgerust met een hydromotor-aandrijving. Ook aftakas-aandrijving is mogelijk. Ze zijn verder voorzien van een shovelaanbouw naar wens, of een driepuntsaanbouw. Het borstelwerk gebeurt door wat Holaris Poly zig-zag borstelringen noemt. Bij de Basic-modellen zijn die 60 cm in doorsnede, bij de Turbo 80 cm. De schuinverstelling gaat mechanisch of hydraulisch. De steunwielen zijn massief, en van de maat 16x6-8 (40 cm doorsnee, 15 cm breed). Verstellen gaat met een spindel.

Prijzen en opties

Het type Basic heeft een vanafprijs van €5.350 (werkbreedte 2,2 meter) en dat loopt op tot €6.250 voor de versie van 2,7 meter met aftakas-aandrijving. De Turbo is er vanaf €9.450 en gaat tot €10.400.

Als extra's bovenop deze basis is een opvangbak met steunwiel verkrijgbaar, en verder centrale borstelasverstelling (voor front), verlichting + markering, een zijborstel, een omkeerkast (opsteekkast), extra steunwiel, watersproei installatie, elektro-hydraulische bediening. Enkele prijzen: frontaanbouw €150, verreiker/shovelaanbouw €1.295, opvangbak, centrale borstelasverstelling en derde wiel circa €2.500 (Turbo: circa €3.100). Als sneeuwuitvoering: +€950, Turbo +€1.250.

Foto

  • Dit is de H-220-V-OPVB, voorzien van Weidemann-aanbouw. <em>Foto's: Holaras</em>

    Dit is de H-220-V-OPVB, voorzien van Weidemann-aanbouw. Foto's: Holaras

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.