Home

Nieuws

John Deere niet op Agro Techniek Holland

John Deere doet niet mee aan Agro Techniek Holland (ATH). Die beurs is in september 2016. Als hoofdreden voor dit besluit draagt John Deere aan dat de reisafstand in de oogstmaand september voor veel klanten veel te groot is.

Om dezelfde redenen zien, net als bij de vorige edities, ook (bijna) alle leveranciers van aardappelmachines - waaronder Grimme, AVR en DeWulf - af van deelname aan de ATH. De directie van John Deere Nederland nam dit besluit in overleg met haar eigen dealers en en brancheorganisatie Fedecom. John Deere belooft de nieuwe innovaties voor 2017 ergens in oktober van dit jaar te presenteren, samen met zijn dealers. Dat tijdstip zou beter passen.

Tot slot: John Deere Nederland zegt wel het belang in te zien van landelijke vakbeurs, en zegt mee te willen denken in een nieuw beursconcept voor de toekomst.

Of registreer je om te kunnen reageren.