Home

Nieuws

Mitas Premium-banden met 6 jaar garantie

Mitas kondigt een belangrijke upgrade van de garantievoorwaarden op Mitas Premium radiale landbouwbanden aan. Op alle Mitas Premium-banden vervaardigd en verkocht na januari 2014 in Europa, krijgt nu zes jaar garantie vanaf de datum van productie.

Dit ter gelegenheid van het vervangen van de uitlopende merknaam Continental (bij landbouwbanden) die worden vervangen door Mitas Premium. Ze hebben dezelfde of een betere kwaliteit en technische specificaties als Continental-banden.

Naast de zes jaar geeft Mitas 100 procent vervangingsgarantie binnen 24 maanden, mits de band maximaal 25 procent versleten is. Ook is er drie jaar garantie tegen beschadigingen die veroorzaakt zijn door het gewas op de akker. In dat geval is de vergoeding evenredig met het percentage slijtage.

Foto

  • Mitas Premium-banden met 6 jaar garantie

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.