Home

Nieuws

Eerste LightTraxx naar China

Holmer verkocht zijn eerste LightTraxx naar China. De machine is gebouwd door Agrifac in Nederland en gaat aan de slag in het noordelijke deel van Binnen-Mongolië (aan de grens met Mongolië en Rusland).

De Holmer-distributeur daar bouwde een nieuwe suikerfabriek. De percelen in dit gebied zijn met ongeveer 3-5 ha klein, en dus Is de LightTraxx een passende, compacte rooier. Tot nog toe werkten de Chinezen met twee afzonderlijke machines voor oogsten en laden.

Foto

  • De LightTraxx is compact en licht van gewicht, maar kan toch uit de voeten in zware omstandigheden. <em>Foto's: Holmer</em>

    De LightTraxx is compact en licht van gewicht, maar kan toch uit de voeten in zware omstandigheden. Foto's: Holmer

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.