Home

Nieuws laatste update:22 jul 2016

New Holland verkoopt persen Mascar

Oersterk, rechttoe-rechtaan, betrouwbaar en compact. Zo omschrijft New Holland de Mascar-rondebalenpersen die verder worden gekenmerkt door lage bedrijfskosten bij een goed prestatieniveau. Beoogde afzetmarkt voor dit product is Italië, Frankrijk en Polen.

New Holland sloot een overeenkomst met de Italiaanse hooibouw- en zaaimachinebouwer Mascar. Dat produceert rondebalenpersen, wikkelaars, pneumatische precisiezaaiers en mechanische plantmachines. De samenwerking betreft uitsluitend de rondebalenpersen met vaste perskamers. Deze komen overigens niet naar de Benelux toe. De serie Italiaanse persen vult het bestaande, meer hightech keuzepalet van New Holland aan, zodat het bedrijf klanten een breder aanbod kan doen om uit te kiezen.

New Holland presenteert de nieuwe lijn persen op de Eima-beurs, 9-13 no9vember 2016.

Op 10 september is het TREKKER Festival. Bent u er ook bij? Koop de kaarten op www.trekkerfestival.nl!

Foto

  • De bestaande New Holland-persen zijn meer high-end; om het aanbod te verbreden gaat het bedrijf nu ook rechttoe-rechtaan rondebalenpersen met vaste kamer verkopen van Mascar. <em>Foto: Henk Riswick</em>

    De bestaande New Holland-persen zijn meer high-end; om het aanbod te verbreden gaat het bedrijf nu ook rechttoe-rechtaan rondebalenpersen met vaste kamer verkopen van Mascar. Foto: Henk Riswick

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.