Home

Nieuws laatste update:22 jul 2016

Record aantal trekkermerken op ATH

Op AgroTechniek Holland in Biddinghuizen zijn dit jaar meer trekkermerken present dan ooit. Bezoekers kunnen de allernieuwste trekkers zelf testen.

Naast de gevestigde namen geven ook enkele nieuwe merken acte de présence, zoals Mercedes Benz, Kioti, Eurotrac, Antonio Carraro en Solis. En wat minder bekende, denk aan Holder, Hovertrack en Lamborghini. Bij elkaar 24 trekkermerken, een record. Ondanks de absentie van John Deere is er dus volop te zien voor trekkerminnend Nederland.

Testen op TrekkerParcours

Bezoekers kunnen tijdens de beurs, die plaatsvindt van 7 t/m 10 september 2016, zelf de nieuwste modellen aan de tand voelen. Er is een parcours vol obstakels beschikbaar (het TrekkerParcours), inclusief veel voorkomende verkeerssituaties uit de dagelijkse praktijk. Onder toezicht van deskundige instructeurs weet je uit eerste hand hoe de trekkers presteren.

Alles wat boeren boeit

De ATH beslaat alles bij elkaar 18 hectare. Naast de stands met 500 merken zijn er demonstraties bietentechniek en smart farming zijn, een heftruckarena, het genoemde Trekkerparcours en - nieuw dit jaar - levend vee bij de Duurzame-koeverkiezing en het Jaar van het kalf.

Op 10 september is het TREKKER Festival. Bent u er ook bij? Koop de kaarten op www.trekkerfestival.nl!

Foto

  • In totaal beslaat de ATH 18 hectare, inclusief demoterreinen en een TrekkerParcours om zelf de nieuwste trekkers uit te proberen. <em>Foto's: ATH.</em>

    In totaal beslaat de ATH 18 hectare, inclusief demoterreinen en een TrekkerParcours om zelf de nieuwste trekkers uit te proberen. Foto's: ATH.

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.