Home

Nieuws laatste update:22 jul 2016

Trekkerverkoop gelijk aan die van vorig jaar

In de eerste vier maanden van 2016 zijn 932 landbouw- en smalspoortrekkers afgeleverd - evenveel als een jaar eerder. Het aantal afgeleverde compacttrekkers bleef met 206 machines iets achter bij vorig jaar.

Dat blijkt uit cijfers van Fedecom, de organisatie voor producenten en importeurs van landbouwmachines.

De verkoopcijfers per merk worden met een jaar vertraging bekendgemaakt. Uit de cijfers blijkt dat John Deere met 208 afgeleverde landbouw- en smalspoortrekkers in de eerste vier maanden van 2015 leidend was. Fendt volgt op een tweede plaats met 172 machines en New Holland op plek 3 met 153 machines.

Op 10 september is het TREKKER Festival. Bent u er ook bij?

Of registreer je om te kunnen reageren.