Home

Nieuws

Wie test deze New Holland T7 HD?

Een merk leren kennen waar je geen ervaring mee hebt. Dat is het doel van de rubriek Merkenwissel in TREKKER. In de zomer stellen we daarvoor een New Holland T7 HD ter beschikking, die u op uw bedrijf eens goed aan de tand kunt voelen.

De T7 HD is in november op de Agritechnica geïntroduceerd. De serie heeft twee modellen, met 271 of 300 pk nominaal (288 en 313 pk maximaal). De trekker heeft de Auto Command-traploze transmissie. Heeft u een cvt-trekker van een ander merk in ongeveer dezelfde vermogensklasse, en wilt u wel eens kijken wat de New Holland u te bieden heeft? Meldt u dan aan om de trekker gedurende een paar weken uit te proberen op uw bedrijf.

NOOT: dit is een verlenging van een eerdere oproep; we verzamelen nog een week lang aanmeldingen. Wie eerder al reageerde, hoeft zich niet opnieuw aan te melden.

Redactie TREKKER

Of registreer je om te kunnen reageren.