Home

Nieuws

Aanrijdbeveiliging Zuidberg

Zuidberg Frontline Systems brengt een aanrijdbeveiliging voor trekkers op de markt. Deze verbetert de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de trekker en beperkt bij een aanrijding de schade zo veel mogelijk.

De fabrikant ontwierp twee versies. De eerste variant is in combinatie met een Zuidberg-frontgewicht van 850 of 1.400 kilo te gebruiken. De tweede is multifunctioneel. Je koppelt hem aan een driepunts fronthef, net als een snelkoppel-driehoek. Dit type heeft ook een geïntegreerde trekhaak. Opties zijn verzwaring met gewichten en een opbergruimte/toolbox.

Alle varianten zijn strak vormgegeven, voorzien van verstelbare breedtematen en breedtemarkeringen (volgens wetgeving), universeel toepasbaar voor alle trekkertypes met fronthef en verkrijgbaar in originele tractorkleuren. Slimme techniek in de bumper voorkomt afbreken bij achteruitrijden. Optioneel zijn alle modellen te voorzien van geïntegreerde led-signalering voor de optimale zichtbaarheid en herkenbaarheid van de trekker. Zuidberg noemt geen prijzen aangezien het product nog in de prototypefase zit.

Foto

  • <em>Foto: Zuidberg</em>

    Foto: Zuidberg

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.