Home

Foto & video

Derde TREKKER Sleutel Event: van accu tot verstuiver

Zes sessies, ieder van 1,5 uur met geconcentreerd luisteren en doen. Zes keer geprikkeld worden door boeiende techniek, problemen en oplossingen. Dat is wat de deelnemers aan het derde TREKKER Sleutel Event mochten ervaren. Een impressie van deze bijzondere dag waarvoor 53 monteurs zich hadden aangemeld en daarna allemaal voldaan weer huiswaarts gingen.

Foto

 • Derde TREKKER Sleutel Event: van accu tot verstuiver
 • Duidelijk herkenbaar aan de grote TREKKER-boog kan iedereen de weg terugvinden naar de gezamenlijke ruimte in het tweede gebouw van PTC+ in Ede.

  Duidelijk herkenbaar aan de grote TREKKER-boog kan iedereen de weg terugvinden naar de gezamenlijke ruimte in het tweede gebouw van PTC+ in Ede.

 • Bij de ontvangstbalie kreeg iedereen een naambadge.

  Bij de ontvangstbalie kreeg iedereen een naambadge.

 • Én een echte TREKKER Sleutel Event-map met daarin al het trainingsmateriaal voor die dag keurig samengepakt. Alle monteurs konden daarin aantekeningen maken en de map gebruiken als naslagwerk.

  Én een echte TREKKER Sleutel Event-map met daarin al het trainingsmateriaal voor die dag keurig samengepakt. Alle monteurs konden daarin aantekeningen maken en de map gebruiken als naslagwerk.

 • Voordat de eerste trainingsronde begint, eerst de dag starten met een kop koffie en een hartig broodje. En uiteraard: kennismaken, netwerken en gelijkgestemden uit deze sector ontmoeten.

  Voordat de eerste trainingsronde begint, eerst de dag starten met een kop koffie en een hartig broodje. En uiteraard: kennismaken, netwerken en gelijkgestemden uit deze sector ontmoeten.

 • Hoofdredacteur Bas van Hattum trapt de dag af en stelt de trainers en partners voor, waarna iedereen vertrekt naar de eerste training. Iedere training duurt 1,5 uur.

  Hoofdredacteur Bas van Hattum trapt de dag af en stelt de trainers en partners voor, waarna iedereen vertrekt naar de eerste training. Iedere training duurt 1,5 uur.

 • Spanning, aandacht en sensatie bij de workshop 'accumanagement' van <a href="http://nl.midtronics.com/">MidTronics</a>. Stroomverzorging op en rond de trekker wordt immers steeds belangrijker, gezien de toename van elektronische apparatuur.

  Spanning, aandacht en sensatie bij de workshop 'accumanagement' van MidTronics. Stroomverzorging op en rond de trekker wordt immers steeds belangrijker, gezien de toename van elektronische apparatuur.

 • De training werd als zeer interessant en boeiend ervaren. Ook was er ruimte voor praktische zaken, maar er was te weinig tijd om heel diep op zaken in te gaan. Plus: gericht zoeken naar elektronische storingen!

  De training werd als zeer interessant en boeiend ervaren. Ook was er ruimte voor praktische zaken, maar er was te weinig tijd om heel diep op zaken in te gaan. Plus: gericht zoeken naar elektronische storingen!

 • Diesel Büchli-directeur Hans de Kam gaf zelf de training over common rail systemen. Zijn doel: monteurs eerst laten denken, voor ze gaan doen.

  Diesel Büchli-directeur Hans de Kam gaf zelf de training over common rail systemen. Zijn doel: monteurs eerst laten denken, voor ze gaan doen.

 • Van begin tot eind boeide hij de monteurs met zijn diepgang in de materie en de sterke interactie met de monteurs. Common Rail systemen zijn niet bijster moeilijk om te doorgronden, maar het gericht storingen opzoeken is wél een uitdaging. Je maakt snel meer fouten en onnodige schade dan doorgaans nodig is.

  Van begin tot eind boeide hij de monteurs met zijn diepgang in de materie en de sterke interactie met de monteurs. Common Rail systemen zijn niet bijster moeilijk om te doorgronden, maar het gericht storingen opzoeken is wél een uitdaging. Je maakt snel meer fouten en onnodige schade dan doorgaans nodig is.

 • Na twee rondes is er tijd voor de lunch! Even lekker onderling bijpraten over wat je al hebt gezien.

  Na twee rondes is er tijd voor de lunch! Even lekker onderling bijpraten over wat je al hebt gezien.

 • 'Door de bril van de monteur' is de naam van de boeiende training van Ansjeliek Coolbergen van PTC+. Monteurs leren om te gaan met de diverse soorten en typen klanten.

  'Door de bril van de monteur' is de naam van de boeiende training van Ansjeliek Coolbergen van PTC+. Monteurs leren om te gaan met de diverse soorten en typen klanten.

 • De mening van elke monteur: 'Eén brok herkenning', zo stellen ze achteraf. Dat je als monteur een lastig gesprek zelf kunt sturen, is misschien wel de grootste lering bij deze training.

  De mening van elke monteur: 'Eén brok herkenning', zo stellen ze achteraf. Dat je als monteur een lastig gesprek zelf kunt sturen, is misschien wel de grootste lering bij deze training.

 • De workshop over het Rasspe knoopapparaat, gegeven door de mensen van Krone Nederland en Abemec, wordt door iedereen hoog gewaardeerd. Aan de basis hiervan staat met name het enthousiasme van de trainers.

  De workshop over het Rasspe knoopapparaat, gegeven door de mensen van Krone Nederland en Abemec, wordt door iedereen hoog gewaardeerd. Aan de basis hiervan staat met name het enthousiasme van de trainers.

 • Naast de uitleg van het knoopapparaat werd er ingezoomd op de algemene werking van de machine. De gedetailleerde informatie is achteraf nog altijd terug te vinden in de informatiemap.

  Naast de uitleg van het knoopapparaat werd er ingezoomd op de algemene werking van de machine. De gedetailleerde informatie is achteraf nog altijd terug te vinden in de informatiemap.

 • En weer even tijd voor een hartige snack, zo rond de klok van drieën.

  En weer even tijd voor een hartige snack, zo rond de klok van drieën.

 • Granit Parts verzorgde de training over hydraulische systemen. Centraal: meten is weten! Naast uitleg over de systemen, met name aandacht voor de meetapparatuur.

  Granit Parts verzorgde de training over hydraulische systemen. Centraal: meten is weten! Naast uitleg over de systemen, met name aandacht voor de meetapparatuur.

 • Naast standaard meet- en testopstellingen, werd er ook een Claas-trekker binnengereden om te kijken hoe daar de druk van het hydraulisch systeem presteerde.

  Naast standaard meet- en testopstellingen, werd er ook een Claas-trekker binnengereden om te kijken hoe daar de druk van het hydraulisch systeem presteerde.

 • Fedecom Academy huurt de expertise in van Stokvis Equipment om de training te verzorgen rondom banden, uitlijning en veilig werken met banden.

  Fedecom Academy huurt de expertise in van Stokvis Equipment om de training te verzorgen rondom banden, uitlijning en veilig werken met banden.

 • Marcel Middelkamp verzorgde de workshop en weet uit zijn jarenlange ervaring waar de knelpunten liggen. Zijn boodschap: 'De juiste apparatuur levert een mechanisatiebedrijf omzet op'.

  Marcel Middelkamp verzorgde de workshop en weet uit zijn jarenlange ervaring waar de knelpunten liggen. Zijn boodschap: 'De juiste apparatuur levert een mechanisatiebedrijf omzet op'.

 • Na de laatste training werd de dag afgerond door Bas van Hattum en Raymond Sweers (Fedecom Academy). Én: de winnaars van die dag werden bekendgemaakt.

  Na de laatste training werd de dag afgerond door Bas van Hattum en Raymond Sweers (Fedecom Academy). Én: de winnaars van die dag werden bekendgemaakt.

 • Zo won Adrie Sonneveld de fles Berenburg kruidenbitter voor de snelste wielenwissel tijdens de trainingen van Fedecom Academy.

  Zo won Adrie Sonneveld de fles Berenburg kruidenbitter voor de snelste wielenwissel tijdens de trainingen van Fedecom Academy.

 • En groep 1 won de hoofdprijs voor het behalen van de meeste punten. Allen ontvangen vanuit de organisatie een TREKKER-jaarboek en een waardebon voor de Granit-Academy.

  En groep 1 won de hoofdprijs voor het behalen van de meeste punten. Allen ontvangen vanuit de organisatie een TREKKER-jaarboek en een waardebon voor de Granit-Academy.

 • En daarna: eten en drinken!

  En daarna: eten en drinken!

 • Buiten draaiden de barbecues overuren.

  Buiten draaiden de barbecues overuren.

 • Bij het inleveren van de badge kreeg iedereen een goed gevulde 'goodiebag' mee naar huis.

  Bij het inleveren van de badge kreeg iedereen een goed gevulde 'goodiebag' mee naar huis.

Of registreer je om te kunnen reageren.