Home

Nieuws

Veiling: live meebieden tijdens TREKKER Festival

Voor bieders uit binnen- en buitenland houdt Troostwijk op zaterdag 10 september 2016 live én online een veiling van trekkers op het beursterrein bij Walibi-Holland in Biddinghuizen. Een unieke gelegenheid om een trekker te kopen.

De samenwerking tussen Troostwijk Auctions, ATH en het TREKKER Festival biedt eenieder de kans om mee te bieden vanuit de zaal óf online. Omdat de veiling zowel live op het festivalterrein als online via het veilingplatform van Troostwijk plaatsvindt, kan het zomaar gebeuren dat het hoogste bod niet naar iemand in de zaal in Biddinghuizen gaat, maar naar een online bieder uit Brazilië.

De bezichtiging van de te veilen kavels is op zaterdag 10 september van 10.00 tot 14.00 uur tijdens het TREKKER Festival in Biddinghuizen. Meer details over de veiling vindt u hier.

Foto

  • Troostwijk verzorgt tijdens het TREKKER Festival een veiling van trekkers. Bieden kan ter plekke in Biddinghuizen, maar evengoed online vanaf elke computer in de wereld. <em>Foto: Herman Wiggerman</em>

    Troostwijk verzorgt tijdens het TREKKER Festival een veiling van trekkers. Bieden kan ter plekke in Biddinghuizen, maar evengoed online vanaf elke computer in de wereld. Foto: Herman Wiggerman

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.