Home

Nieuws 1 reactie

LAATSTE KANS: tester JCB Fastrac 4220

In onze rubriek Merkenwissel nu eens geen 'gewone' trekker, maar de JCB Fastrac. Wij zoeken een kritische gebruiker van deze categorie materieel die een 4220 voor de redactie uit wil proberen. Eind deze week gaan we kiezen welke tester de JCB 'krijgt'. Aanmelden uiterlijk donderdag!

'Een groter verschil tussen een trekkerserie en zijn opvolger is bijna niet denkbaar.' Zo opende TREKKER in editie 318 van maart 2015 het verslag van een proefrit (even teruglezen: vanaf pagina 26). Het geeft de indrukken weer van een redacteur die een pre-productiemodel van deze Fastrac een dagje mocht uitproberen.

Volgens JCB is de Fastrac 4220 voor (zware) grondbewerking net zo geschikt als voor transport. <em>Foto's: Mervyn Bailey</em>
Volgens JCB is de Fastrac 4220 voor (zware) grondbewerking net zo geschikt als voor transport. Foto's: Mervyn Bailey

Daar zetten we nu graag een wat langere praktijkervaring van een lezer van ons blad náást. En wel in onze rubriek Merkenwissel. JCB werkt daar aan mee door een 4220 voor één of twee weken uit te lenen. De Fastrac staat eigenlijk bekend als een echte transporttrekker. Maar de fabrikant belooft dat deze net zo goed - zo niet nog beter - geschikt is voor de grondbewerking, zoals (zwaar) ploeg-, kopeg- en zaaiwerk. Mee eens na de testperiode, of komen er kanttekeningen?

Geef je op

Interesse in een carrière als testrijder? Voor een afgewogen oordeel zoeken we wel iemand die op zijn bedrijf of voor zijn baas met een vergelijkbare machine van een ander merk werkt, of met een trekker van pak 'm beet 200-250 pk. Via deze link kun je een mailtje naar de redactie sturen. Daarin graag naam, telefoonnummer, soort bedrijf, merk en type van de eigen machine, en een inschatting van de werkzaamheden die de JCB voor de kiezen krijgt. Grijp die kans!

Foto

  • Deze Fastrac thuis uitproberen? Meld je aan!

    Deze Fastrac thuis uitproberen? Meld je aan!

Eric Wientjes

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.