Home

Nieuws

VL Weed Brush tot 100 pk

Van Loo Trading ontwikkelt samen met Kuipers Machine Techniek de VL Weed Brush. Daarmee borstel je onkruid los van erfverharding. Naast een hydraulisch aangedreven model voor heftrucks of shovels, levert Van Loo deze nu ook met mechanische aandrijving voor trekkers tot 100 pk.

De Weed Brush is geschikt tot 100 pk voor zowel front- als achteraanbouw. De borstel heeft een diameter van 1,05 m en is leverbaar met Cat 0, I en II en Accord-koppeling. Een hydraulische aandrijving voor shovels behoort ook tot de mogelijkheden. Van Loo Trading biedt hydraulische zijverstelling, borstelkopverstelling en aandrijving als opties.

De Weed Brush is bedoeld voor grote bedrijfsterreinen en dus ook voor landbouwbedrijven en hoveniers. Het instapmodel voor een shovel of heftruck is leverbaar vanaf €1.750.

Foto

  • Met de VL Weed Brush borstel je onkruid los van erfverharding. <em>Foto: Van Loo Trading</em>

    Met de VL Weed Brush borstel je onkruid los van erfverharding. Foto: Van Loo Trading

Of registreer je om te kunnen reageren.