Home

Nieuws

Gunstige financiering Fendt

Wie in september een Fendt uit voorraad koopt bij een van de dealers die zijn aangesloten bij importeur Mechan Groep, kan die aankoop financieren met een negatieve rente van –0,85 %. Je betaalt dus minder terug dan je leent.

Mechan Groep en Agco Finance kwamen op de ATH met dit aantrekkelijke aanbod. Maar het is tot en met de 30 september geldig, staat in de actievoorwaarden. De al tijden lage rentestand maakt dit mogelijk. Naast spaarrekeningen die geld kosten, zijn er nu ook leningen die geld opleveren, redeneert Mechan Groep.

In Nederland worden veel trekkers gefinancierd via een zakelijke financiering of financial lease. Bij deze financieringsvorm ligt het economisch eigendom van de tractor gedurende de gehele leaseperiode bij de ondernemer. Daardoor kan die onder andere profiteren van btw-aftrek en van fiscale voordelen, zoals investerings- en renteaftrek.

Foto

  • Mechan Groep biedt een negatieve rente aan bij financieringen voor een Fendt. Toehappen uiterlijk 30 september!<em> Foto: Michel Velderman</em>

    Mechan Groep biedt een negatieve rente aan bij financieringen voor een Fendt. Toehappen uiterlijk 30 september! Foto: Michel Velderman

Eric Wientjes

Of registreer je om te kunnen reageren.