Lezersinbreng

Help de redactie van TREKKER aan Lezerstrekkers! Om deze twee maandelijkse pagina’s te vullen kunnen wij tips uit het veld (of uit de werkplaats) goed gebruiken.

Gevraagd: tips, foto’s en anekdotes. Voor onze pagina’s Lezerstrekkers putten we graag uit bijdragen van onze lezers zelf. Bruidsparen en kinderen van wieg tot kruipen, dat loopt vaak wel. Waar we graag extra input van zouden krijgen, zijn uw lotgevallen met trekkers, machines en sleutelwerk in de dagelijkse boeren- en loonwerkerspraktijk. Of in het privé-leven, mits het een relatie heeft met (landbouw)mechanisatie. Of onderweg gespot en op de foto gezet.

Zelf een handige technische aanpassing gedaan? Eigen machine in elkaar gesleuteld en in ‘bedrijfskleuren’ geschilderd? Ongelukkig 'bloopertje' meegemaakt (slootje, deukje), al dan niet door een slordigheid? Werkstuk gelast op school? We horen het graag van u. Of van de buurman, van vrouwlief, of van een passant...

Aflevering en Lezer van de maand

Ook voor de rubriek De Aflevering kunnen we tips gebruiken van dealers en mechanisatiebedrijven. Hoe bijzonderder de machine of trekker die u afleverde / geleverd kreeg, hoe eerder we tot plaatsing overgaan. Maar een wedstrijdje ‘de grootste’ of ‘de meeste’ of ‘de duurste’ is De Aflevering zeker niet!

Verder zijn Lezers van de Maand welkom. Al jaren abonnee, liefde voor landbouwtechniek en ook nog iets leuks te melden voor mede-lezers? Laat het ons weten.

Stuur een mailtje met beknopte toelichting en zet op de onderwerpregel even ‘Lezerstrekkers’. Alvast bedankt, wij nemen contact op.