Facebook pixel
TREKKER back to the future

Back to the Future Compilatie

Het complete Back to the Future project in één video. Ter ere van 30 jaar Trekker magazine is de dertig jaar oude Ford van een abonnee compleet gereviseerd en voorzien van de modernste technieken. In samenwerking met onderdelenleverancier Kramp en studenten van Aventus is de trekker niet meer van nieuw te onderscheiden. Bekijk in deze video wat er allemaal met de Ford 5610 is gebeurd.

<

Back to the Future journaal: aflevering 6

De studenten van Aventus leggen de laatste hand aan de Ford 5610. De familie Verdurmen kan niet wachten om hun vertrouwde trekker weer terug te krijgen. Na een jaar sleutelen is de onthulling dan eindelijk daar. De 30 jaar oude Ford is weer in nieuwstaat.

Back to the Future journaal: aflevering 5

Voordat de studenten op vakantie gaan is er nog veel te doen. Het luchtfilter wordt afgemonteerd en de hydrauliek snelkoppelingen worden vervangen. Na uitvoerig onderzoek is er -na enige aanpassingen- toch ruimte gevonden voor de aircopomp. Voor de versleten stabilisatie maken de studenten gewoon even zelf nieuwe onderdelen. En nadat de Ford sinds januari niet meer heeft gelopen, komt er na vandaag weer rook uit de uitlaat!

Back to the Future journaal: aflevering 4

De trekker Ford van de familie Verdurmen wordt voorbereid op de spuiterij. Daarom worden onder andere de ramen alvast verwijderd en roestplekken behandeld. Tussendoor worden de stuurkogels vervangen en juist afgesteld.

Back to the Future journaal: aflevering 3

Deze keer een bomvolle update! Speling op het lager in de steekas wordt verholpen. De spuiterij neemt de schade op en de eigenaar van de Ford 5610 houdt ondertussen een oogje in het zeil.

Back to the Future journaal: aflevering 2

De trekker is de afgelopen weken gesplitst! Onder andere de koppeling is nagekeken en de orbitrol is vervangen. De mannen van Aventus hebben niet stilgezeten!

Back to the Future journaal: aflevering 1

We zijn los! Het Back to the Future project is gestart. Na weken van grondig onderzoek hebben de studenten van Aventus het plan van aanpak aan de eigenaren gepresenteerd. Wat moet er allemaal gebeuren? Hoe pakken ze het aan? Wat vinden de eigenaren?

De winnaar van Back to the Future is bekend!

Vandaag reisde de jury af naar Zeeuws-Vlaanderen om Hilair en Jeroen (en hun Ford) het goede nieuws te brengen. Precies op dat moment belde Omroep Zeeland om te vragen of de beide heren hadden gewonnen. Wat een toeval! Na de felicitaties werden, onder het genot van een kopje koffie en stukje taart, meteen de eerste plannen gemaakt voor het vervolg van de ultieme opknapbeurt.

Vanaf januari aanstaande begint het avontuur en wordt de 5610 onder handen genomen. Uiteraard via deze pagina te volgen!

Voor nu nogmaals felicitaties aan de winnaars en hartelijk dank aan alle kandidaten voor de mooie inzendingen!

Bekijk de reactie van Hilair en Jeroen