TREKKER back to the future

TREKKER magazine viert haar dertig jarige jubileum met een spectaculaire actie. Boeren en loonwerkers kunnen hun geliefde trekker uit eind jaren tachtig opgeven voor de ‘TREKKER back to the future’ wedstrijd. De winnende trekker krijgt een gratis, grondige upgrade van Kramp in Varsseveld, de grootste onderdelenexpert in de landbouw en onderwijsinstelling Aventus.

Jouw trekker wordt niet alleen professioneel tot in de puntjes gerestaureerd, maar ook voorzien van de modernste snufjes. De bedoeling is dat de trekker zo weer jarenlang van nut kan zijn in de boerenpraktijk.

TREKKER back to the future spelregels

Wie kunnen meedoen?

  • Alle Nederlandse en Belgische loonwerkers en boeren met een abonnement op TREKKER.

Welke typen trekkers komen in aanmerking?

  • Alle 30 jaar oude landbouwtrekkers met bouwjaren 1988 en 1989 in de vermogensklasse van 35 tot 150 pk Merken: Case IH, Deutz-Fahr, Fendt, Fiat, Ford, Massey Ferguson, John Deere, Same, Landini, Zetor, Valmet, Steyr en Renault.

Wat gebeurt er met de winnende trekker?

  • Van de winnende trekker wordt het koetswerk volledig in originele staat teruggebracht. Versleten onderdelen aan stuurinrichting, hef en hydrauliek worden vervangen.

Verder wordt de trekker voorzien van de modernste technologieën. Hieronder vallen onder andere Isobus, luchtgeveerde stoel, DAB+ radio (boxen en antenne), proportioneel ventiel, werkverlichting en zwaailamp ombouwen naar LED, airco en luchtdrukremsysteem.*

Welke van de genoemde upgrades worden uitgevoerd, hangt af van:

  • Toekomst bestemming/werkzaamheden van de trekker
  • Wensen van de eigenaar
  • Technische mogelijkheden

* Banden en onverwachte grote reparaties aan inwendige van de motor en de transmissie vallen buiten de renovatie en worden alleen in overleg met de eigenaar uitgevoerd.