Facebook pixel

Vragen, opmerkingen of ideeën?

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Neem contact op met onze klantenservice:

Postbus 4, 7000 BA Doetinchem
0314 35 83 58
klantenservice@misset.com

KvK-nummer Misset Uitgeverij B.V.: 72187468
BTW-nummer Misset Uitgeverij B.V.: NL 859021166B01

 

TREKKER is een uitgave van Misset Uitgeverij B.V

www.misset.com
trekker@misset.com
Hanzestraat 1, 7006 RH Doetinchem
Postbus 4, 7000 BA Doetinchem
0314 35 83 58

Adverteren in TREKKER magazine

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Bekijk de mogelijkheden of neem contact op met het salesteam.

Redactie TREKKER

Bas van Hattum

Bas van Hattum

Hoofdredacteur

Bas van Hattum studeerde landbouwtechniek aan de Agrarische Hogeschool in Dronten en aan de universiteit in Wageningen. Werkervaring deed hij onder andere op als planner bij een middelgroot loonbedrijf en als vertegenwoordiger van landbouwmachines en -trekkers. Bas werkt sinds 2002 bij TREKKER, eind 2014 werd hij hoofdredacteur bij TREKKER. De aandachtsgebieden van Bas zijn trekkers, zelfrijders, trekkertesten, banden, veehouderijtechniek en wet- en regelgeving.
Bob Karsten

Bob Karsten

Redacteur

Bob Karsten (1995) studeerde Agrotechniek & Management aan het Aeres Hogeschool in Dronten en maakte daarbij een uitstapje naar journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Daarnaast deed hij werkervaring op bij loonwerkers, akkerbouwers en in het buitenland. Bob werkt sinds half juli 2016 op de redactie van TREKKER Magazine. Alles wat met landbouwtechniek te maken heeft interesseert hem.
Frits Huiden

Frits Huiden

Mechanisatie journalist

Frits Huiden werkt sinds 2001 als journalist bij verschillende bladen in de mechanisatiesector. Sinds 2007 schrijft hij voor de bladen Boerderij en TREKKER. Daarnaast is hij agrarisch ondernemer. Alle landbouwtechniek heeft zijn volledige aandacht, met als specialisatie de internationale trekkertesten en stal- en weidetechniek in de rundveehouderij.