if (typeof(RBCC) !== "undefined" && RBCC.ConsentCheck('social')) { }

Evenementen

TREKKER heeft weer een mooie line-up met inspirerende evenementen en masterclasses komend jaar. Korte bijeenkomsten waar u wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. En natuurlijk kunt u zelf ook even bijpraten met collega’s.

Grond om te boeren

13 december 2018

Weersextremen! Krijg tijdens Grond om te Boeren handvatten om de grond voor te bereiden tegen extreme neerslag, droogte, hitte en kou.

Nationaal Mestcongres

14 februari 2019

Het Nationaal Mestcongres brengt de keten bij elkaar. Mestproducenten en -afnemers worden bijgepraat over relevante onderwerpen in de mestproblematiek.

TREKKER Sleutel Event

14 juni 2019

Het TREKKER Sleutel Event is een dag voor (chef)monteurs van mechanisatiebedrijven met praktische workshops over technische thema’s.

Ruwvoerronde Gras

juni 2019

In een halve dag kennis opdoen over de teelt, oogst en bewaring van gras. U staat daadwerkelijk in de praktijk, op het erf, bij de kuil en in het veld.

Boerderij Aardappelronde

juni 2019

Doe in een halve dag kennis op over de nieuwste, praktisch toepasbare inzichten van alle onderdelen van de aardappelteelt. U staat op het erf, bij de schuur en in het veld.

Ruwvoerronde Mais

September 2019

In een halve dag kennis opdoen over de teelt, oogst en bewaring van mais. U staat daadwerkelijk in de praktijk, op het erf, bij de kuil en in het veld.

Agri & Food Carrièredag

november 2019

Ontmoet de beste werkgevers in de agribusiness, volg workshops en lezingen van toppers uit de branche en vergroot je netwerk tijdens de Agri & Food Carrièredag.

Bootcamp Precisietechniek

november 2019

Tijdens de Bootcamp Precisietechniek krijgen (chef)monteurs in 4 technische workshops, praktisch toepasbare kennis op het gebied van precisietechniek