Facebook pixel

Evenementen

TREKKER heeft weer een mooie line-up met inspirerende evenementen en masterclasses komend jaar. Korte bijeenkomsten waar u wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. En natuurlijk kunt u zelf ook even bijpraten met collega’s.

TREKKER Sleutel Event

21 juni 2019

Het TREKKER Sleutel Event is een dag voor (chef)monteurs van mechanisatiebedrijven met praktische workshops over technische thema’s.

Ruwvoerronde Mais

29 augustus en 3 september 2019

In een halve dag kennis opdoen over de teelt, oogst en bewaring van mais. U staat daadwerkelijk in de praktijk, op het erf, bij de kuil en in het veld.

Bootcamp Precisietechniek

29 november 2019

Tijdens de Bootcamp Precisietechniek krijgen (chef)monteurs in 4 technische workshops, praktisch toepasbare kennis op het gebied van precisietechniek

Agri & Food Carrièredag

6 december 2019

Ontmoet de beste werkgevers in de agribusiness, volg workshops en lezingen van toppers uit de branche en vergroot je netwerk tijdens de Agri & Food Carrièredag.

Masterclass Emissie Techniek

najaar 2019

In één dag toepasbare kennis opdoen op het gebied van emissie techniek. Krijg inzicht, leer onderscheid maken bij storingen en leer diagnoses te stellen.

Grasdag 2019

11 juni 2020

Dé dag over graswinning en goed ruwvoer. Volg workshops/lezingen, bezoek de productbeurs, neem een kijkje bij demo’s en machinepark of sluit aan bij de rondleiding op het bedrijf van Bons Holsteins.

Agri Duurzaamheidsdag

2020

Kom volop kennis opdoen over duurzaam ondernemen in de agrarische sector. Bekijk de innovaties en mogelijkheden voor je eigen bedrijf, volg workshops en krijg advies en luister naar sprekers uit de praktijk.